NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Generalitat anuncia la creació de dos fons de recolzament financer a les empreses valencianes per reforçar la recuperació econòmica

Salvar empreses

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat la creació de dos fons de recolzament a les empreses valencianes front a les dificultats econòmiques derivades de la crisi sanitària de la covid-19. Aquest recolzament es materialitzarà a través d’un Fons Valencià de Resiliència i un Fons de Competitivitat, que seran gestionats per l’Institut Valencià de Finances.

El Fons Valencià de Resiliència és un Fons d’Inversió dirigit a empreses estratègiques de tamany mitjà; contempla distintes modalitats de finançament: facilitats creditícies amb distint grau de subordinació, aportacions en capital i instruments financers híbrids com els préstecs participatius o préstecs convertibles en accions. Les operacions tindran un import d’entre 1 i 25 milions d’euros.

El segon fons, el de competitivitat empresarial recolzaria el creixement de les empreses amb major potencial.

Mitjançant una aportació pública de 50 milions d’euros s’espera mobilitzar finançament per un import total proper als 200 milions amb la finalitat de realitzar operacions d’inversió en l’entorn de 10 a 15 milions. Aquesta inversió tindrà una gestió 100% privada i correspondrà la designació de la gestora a l’Institut Valencià de Finances.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.