NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent presenta l'exposició fotogràfica que commemora el primer aniversari de la DANA a la ciutat.

#DANAOntinyent

Després de mesos d’inactivitat, la Casa de la Cultura d’Ontinyent tora a albergar una exposició.

#DANAOntinyent és l’exposició fotogràfica de prop de 100 imatges al voltant dels primer aniversari de la majors tempesta registrada de la historia local.

 

 

La mostra ha sigut organitzada per l’Ajuntament de la ciutat i per l’Agrupació Fotogràfica d’Ontinyent.

 

 

També altre mitjans de comunicació han cedit imatges per a l’exposició que serà completada amb un catàleg que inclourà, junt a les imatges, textos d’Alfred Bernabeu, cronista oficial de la ciutat; Pablo Guerra, responsable de l’observatori meteorològic del col·legi La Concepción; el periodista José Luis Torró i el propi alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

 

 

Amb aquestes paraules, Rodríguez recordava que un any després de la DANA s’han fet i encara continuen fent-se tot un seguit d’actuacions per tal de minimitzar els efectes de futurs nous episodis com el del passat setembre. És el cas del treball en la compra de les cases de Carrer Cantereria per a convertir-lo en un parc inundable amb una inversió prevista de més de 3 milions d’euros, la intervenció a la zona del Carrer Enric Valor o l’actuació als col·lectors a espera de l’obra al col·lector principal.

 

 

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat en valor la feina dels cossos de seguretat, tan important i decisiva fa ara 365 dies.

 

 

Amb aquesta primera exposició post-pandèmia, s’obri el recorregut d’altres moltes que passaran per la Casa de la Cultura d’Ontinyent fins a finalitzar aquest 2020.

 

 

#DANAOntinyent es podrà visitar fins el proper 26 de setembre, de dilluns a divendres de 10h. a 13.30h. i de dimarts a dissabte de 18h. a 21h.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.