NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Dani Miquel posa la banda sonora a la Setmana Europea de la Mobilitat de la Comunitat Valenciana per conscienciar a les noves generacions

"Mobilitza't"

La cançó “Mobilitza’t” de Dani Miquel s’ha convertit en la banda sonora de la Setmana Europa de la Mobilitat de la Comunitat Valenciana que arranca el proper dijous 17 de setembre  i que estarà present en tots els actes que es desenvolupen. Aquesta col·laboració de la Generalitat amb Dani Miquel, un referent actual de la música infantil valenciana, serveix en aquesta ocasió per assentar el concepte de mobilitat sostenible en la societat i en especial, entre els més joves. I és que els menuts, són en molts casos els que reeduquen als seus pares en aspectes tan importants com són la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, motiu pel qual és fonamental dirigir-se a ells i fer-ho d’una forma amena i divertida.

Amb aquesta cançó, la conselleria difon els avantatges de desplaçar-se a peu, en bicicleta, en patinet o en transport públic per a millorar la qualitat de vida als pobles i ciutats i conscienciar a les noves generacions.  


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.