NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El 99,93% dels grups d'alumnes dels centres educatius públics valencians finalitzen sense incidències la primera setmana de classe

Normalitat en la volta al col·le

La primera setmana del curs 2020-2021, en la qual l’alumnat s’ha incorporat de manera progressiva a les aules entre el 7 i 11 de setembre, s’ha viscut amb normalitat en el 99,93% dels 47.000 grups d’alumnes dels 1845 centres educatius valencians; és a dir, sense cap aula parcialment o totalment confinada seguint les classes presencials sense que s’haja presentat cap incidència. Per contra han sigut en 32 classes de 12 centres educatius on les autoritats sanitàries han determinat el confinament de tot l’alumnat o part d’aquest que han passat a la modalitat d’ensenyament a distància.

I aquest ensenyament a distància s’ha desenvolupat amb l’activació del pla “MULAN 21” que disposa de diferents eines de treball telemàtic, conformades per “Web Família”, “Aules” i el servei de videoconferència “WebEx”. La Generalitat ha adquirit ja prop de 45.000 llicències d’aules virtuals “WebEx” per a fer videoconferències en directe. Per a posar a la formació a distància, el professorat disposa de l’assessorament de la persona coordinadora TIC del seu centre educatiu. A més, en el web del pla “MULAN 21” s’està incorporant material d’ajuda i també es disposa d’un telèfon d’assistència tècnica.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.