NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent ha esgotat el 100% de places de rutes guiades des del retorn del confinament i anuncia altres noves fins a desembre

Bona acollida programa de rutes

Ontinyent ha esgotat ha esgotat el 100% de places del seu programa de rutes guiades gratuïtes des del retorn del confinament. En total han estat 16 rutes entre juny i agost en espais oberts, amb grups reduïts, protocols i mesures de seguretat aplicades a recorreguts de trekking, culturals, etnobotànics, literaris nocturnes o culturals. Una excel·lent acollida a un programa de turisme sostenible i no massiu que continua amb rutes previstes fins al 6 de desembre.

La propera ruta, el 27 de setembre, servirà per a descobrir culturalment el barri de la Vila.

La ruta de Jaume I teatralitzada tindrà lloc l’11 d’octubre; hi ha una cicloturista per al 25 de mateix mes; l’itinerari pel patrimoni del riu el podrem conèixer el 7 de novembre; també s’ha previst una ruta senderista micològica, altra fotogràfica per al 15 de novembre i novament la ruta pel patrimoni del riu amb visita al molí descals per al 6 de desembre.

Per motius de seguretat s’han hagut de suspendre les visites als refugis antiaeris.

Les visites són gratuïtes, amb ús obligatori de mascareta i grups limitats i cal inscripció prèvia presencialment en la Tourist Info Ontinyent o també cridant al telèfon 96 291 60 90 o a través del correu electrònic ontinyent@touristinfo.net

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.