NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Banc Europeu d'Inversions destinarà 100 milions a reconstruir les zones afectades per la DANA a la Comunitat Valenciana

Reparar i prevenir

La Vicepresidenta i portaveu del Consell, Mònica Oltra, ha comparegut en roda de premsa després del Ple del Consell on ha recordat el primer aniversari de la DANA que va assolar, d’entre altres comarques de la Comunitat Valenciana, la Vall d’Albaida.

Aleshores la Generalitat ja va destinar tots els recursos per a pal·liar la situació d’emergència humanitària que es va donar després del temporal, amb actuacions ràpides i amb l’estudi de la previsió davant futurs impactes de temporals gràcies a la inversió econòmica de 100 milions d’euros del Banc Europeu.

Oltra també ha confirmat que el Consell està treballant per a que els pagament arriben quan abans millor i poder acurtar els terminis per a que, una vegada aprovats els decrets i tots els processos administratius necessaris per a la concessió d’ajudes, els diners arriben a la ciutadania.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.