NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sanitat prorroga 7 dies més les mesures de contenció i prevenció de la Covid-19 a Benigànim

Una setmana més

La situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19 no dona treva a la localitat de Benigànim que manté en 86 els casos actius. Després d’analitzar els informes epidemiològics sobre la incidència del virus, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha prorrogat 7 dies més les mesures excepcionals per a la contenció i prevenció de la Covid-19.

I es que encara que la situació epidemiològica ha millorat en les darreres setmanes, no ha sigut suficient com per a alçar les mesures vigents.

 

 

D’aquesta manera, i a través d’una nova resolució, es torna a precisar que el confinament és perimetral a la població de Benigànim , permetent-se, en tot cas, la circulació de persones residents dins del municipi; s’estableix fins a un màxim de 10 persones en reunions de caràcter social o familiar i els actes de culte es realitzaran fins a un terç de la capacitat dels llocs on es celebren, sempre respectant les normes de seguretat d’us de la mascareta i distanciament social.

 

 

La resolució entrarà en vigor a partir d’aquesta matinada.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.