NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La zona de la Safor Sud tindrà servei públic d'autobús gràcies a un contracte d'emergència de la Conselleria de Política Territorial, Obres Publiques i Mobilitat.

Connectar pobles

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha posat en marxa un contracte d’emergència amb l’empresa Autobuses La Amistad per un imports de 433.148,78€.

El contracte té una durada de dos anys i engloba les antigues concessions de servei públic de transport de viatgers per carretera CVV 224; Villalonga-Ador-Gandia i CVV 231; Patró-Oliva-Gandia, amb un augment de freqüències i una ampliació del servei.

 

 

El contracte ha entrat en vigor aquesta setmana i recull l’increment d’expedicions de la línia Oliva-Gandia amb 6 d’anada i 6 de tornada de dilluns a divendres, existint 3 prolongacions diàries per sentit fins a Pego.

 

 

A més, s’ha inclòs la ampliació a tot l’any del servei de platges amb el nucli urbà de Bellreguard, amb un servei d’anada i tornada, dilluns i divendres laborables, atenent així a la petició de l’Ajuntament de la localitat que sol·licitava la connexió de la platja amb el Centre de Salut.

 

 

El Consell ja va dissenyar un nou mapa de transport de persones per carretera, donat que la majoria de concessions estaven caducades, no responien a les necessitats reals dels nous usuaris i no garantien la connexió al 100% dels municipis. Amb aquest contracte d’emergència s’assegura el servei de transport públic en la zona.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.