NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El personal rastrejador de la UME treballa per a identificar contactes en la lluita contra la Covid-19 a la Comunitat Valenciana

Unitat de vigilància Epidemiològica

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha visitat la Base Jaume I de la Unitat Militar d’Emergències (UME) a Bétera on la Unitat Militar de Vigilància Epidemiològica participa en les tasques de rastreig de casos de la Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

El primer grup de 30 efectius de la UME que col·labora amb Salut Públic en les tasques de rastreig d’infeccions per coronavirus a la nostra comunitat s’ha conformat prioritzant perfils sanitaris com Medicina, Infermeria, Farmàcia, Psicologia o atenció d’emergències. A més han rebut formació especifica en un curs on s’ha abordat aspectes tècnic-científics sobre el virus; les eines recomanades per l’Organització Mundial de la Salut per a establir els rastreig de contactes i quarantenes; la tècnica del procés de rastreig i casos pràctics; els aspectes ètics en les funcions del rastreig, així com les habilitats per a una comunicació efectiva.

 

 

Aquesta és la primera Unitat de Vigilància Epidemiològica operativa a la Comunitat Valenciana i a ella aniran sumant-se la resta, en grups de 30, fins arribar previsiblement a finals de mes, als 150 rastrejadors sol·licitats al Govern per a la Comunitat.

 

 

Els efectius militars es mantindran operatius el temps necessari.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.