NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva anuncia una nova emissió de bons d'ajuda al comerç local a partir de l'1 de novembre amb bons de diferents quanties

Reactivar el comerç local

L’Ajuntament de Xàtiva ha anunciat una nova emissió de bons d’ajuda al comerç local a partir de quan finalitze l’actual edició el 31 d’octubre. La primera edició, llançada l’1 de juliol amb 400.000 euros de pressupost va esgotar els bons en poc menys d’un mes i aconseguia el seu objectiu: reforçar i impulsar aquest sector, un motor econòmic essencial per a la ciutat. La segona fase vindrà amb novetats, amb probablement més despesa, bons de diferents quanties, recordem actualment són tots de 20 euros per a gastar 40 i donarà l’oportunitat a nous establiments perquè s’adherisquen a la campanya.

Altra acció de l’Ajuntament va també encaminada a ajudar a l’activitat comercial minorista afectada pel cessament de l’activitat per covid-19, aquesta dirigida a l’hostaleria, parlem de la suspensió puntual de les tarifes d’ocupació de les terrasses per a l’exercici 2020.

 

 

A aquestes es sumen altres programes d’ajudes el Pla Reactivem Xàtiva que estan resolent-se actualment, com ara les ajudes per a autònoms, les destinades a la compra de material de protecció front a la Covid-19 i les noves contractacions de personal.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.