NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El "World Paella Day" uneix ciutats creatives de la UNESCO que compartiran la seua versió de la paella aquest diumenge

World Paella Day

És el plat més universal de la cuina valenciana i un dels indiscutibles referents de la gastronomia espanyola. Hui milions de recerques anuals per internet converteixen la nostra paella en el quart plat més important del planeta. I Això bé mereix una celebració especial, un Dia Mundial de la Paella.

Aquest diumenge, Dènia i altres 11 Ciutats Creatives de la Gastronomia de la xarxa UNESCO elaboraran la seua versió de la paella en una jornada que organitza Turisme Comunitat Valenciana.

Ciutats d’arreu del món han confirmat ja la seua participació des dels Estats Units, Japó, Equador, Brasil, Colòmbia o Mèxic. La representació espanyola serà Burgos i Dènia, amb una paella que serà cuinada a llenya i elaborada per Rafa Margós, del restaurant Las Bairetas i soci fundador de El Paeller.

Precisament des de la capital de la Marina Alta s’ha facilitat a totes les ciutats la recepta bàsica i una surgència d’ingredients i mètodes de preparació funcionals. No obstant, davant la dificultat per a trobar a milers de quilometres de la Comunitat Valenciana certs ingredients o fins i tot el propi recipient, s’ha demanat que els participants s’adapten a productes similars i procedents de la seua àrea de proximitat.

Els vídeos de les diferents ciutats es mostraran a les xarxes socials de l’Ajuntament de Dènia i Turisme Comunitat Valenciana.

L’edició del Dia Mundial de la Paella 2020 presenta també com a novetat una competició internacional de paelles entre chefs de 8 països que es retransmetrà per internet des del camps de Mestalla, al mes pur estil Champions Ligue.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.