NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Ontinyent retrà homenatge als herois de la Covid-19 i la DANA a l'acte de commemoració del 9 d'octubre

Els que més ho mereixen

En dues situacions extraordinàries ha hagut molts ontinyentins que han reaccionat extraordinàriament en benefici de la ciutadania i ells seran enguany els protagonistes del 9 d’octubre. Parlem dels herois de la Covid-19 i la DANA que seran homenatjats per l’Ajuntament d’Ontinyent al ple institucional en commemoració del dia dels valencians.

L’acte d’enguany presentarà altres novetats com són el trasllat del ple a la Sala Gomis per complir amb totes les mesures sanitàries. Tampoc es podrà fer la processó cívica ni les exhibicions de música balls tradicionals que acompanyaven a la celebració de la festa dels valencians als últims anys a la Plaça Major. 

Tot i així s’estan preparant activitats al llarg de la jornada amb associacions com La Colla, El Regall o el Grup de Danses d’Ontinyent per donar-li més aroma local a tan insigne acte.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.