NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Benigànim llança una línia d'ajudes per a autònoms i empreses per a facilitar la reactivació de l'economia local.

Recupera't

Hui dimarts, la localitat de Benigànim ha encetat la tercera setmana de confinament. El casos positius per Covid-19 no remeten al poble i les conseqüències comencen a ser notables en alguns sectors de l’economia que es ressenten de l’aturada de l’activitat.

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Benigànim ha llançat dues línies d’ajudes per a autònoms i empreses locals amb la finalitat de mitigar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi provocada per la pandèmia, que des d’avui mateix podran demanar-se fins el 5 d’octubre.

Els interessats poden trobar tota la informació i els impresos associats a les ajudes a la web municipal i per a presentar la documentació cal agafar cita prèvia per al registre a l’APP municipal.

La primera de les línies d’ajudes és de 750€ i 1.500€ per a professionals autònoms i comerços que hagen vist afectada la seua activitat i que no hagen rebut les ajudes de la Generalitat. La segona línia inclou ajudes de fins a 500€ per a cobrir les despeses generades per l’adequació d’establiments a les actuals normes higiènic-sanitàries.

Aquestes mesures continuen en la línia engegada per l’Ajuntament el passat mes de maig, quan també es van aprovar una sèrie de mesures destinades a alleujar la situació econòmica a Benigànim com ara l’eliminació de la taxa d’ocupació de la via pública i per instal·lació de llocs de mercat durant 2020 i 2021, la reducció al 0,50% de l’Impost sobre Béns Immobles (IBI - Contribució) a partir de gener de 2021, la reducció del 4,4% al 0,10% de la llicència d’obres (ICIO) o l’eliminació de la taxa per la llicència d’activitat durant 2020 i 2021.

L’Ajuntament de Benigànim fa front al nou confinament decretat per la Conselleria de Sanitat i continua treballant, dins de les seues competències, per a ajudar a pal·liar els efectes negatius que aquesta crisi comporta.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.