NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Family Cash obri en març

Contractaran a 50 persones

Family Cash obrirà tenda en Ontinyent a finals del mes de març, a les antigues naus que ocupava Eroski en l’Avinguda del Tèxtil, una bona notícia si tenim en compte que es tracta de la tenda més gran de la companyia i que es va a contractar a 50 persones.

La primera tenda d’esta empresa de l’Olleria va obrir les seues portes en Xàtiva en octubre de 2013, fa cinc mesos va obrir les seues portes una altra en Torrent i en mes i mig ho farà a la capital de La Vall d’Albaida, en una superfície de 18.000 metres quadrats, 4.500 d’ells comercials.

L’Ajuntament ja ha anunciat que participarà en el procés de selecció de personal a través de l’Agència de Col·locació Municipal, una entitat oberta en 2012 que ja ha col·laborat en els processos de selecció de supermercats com Dialprix i Vidal. La seua funció serà recopilar els currículums de les persones interessades que ja tinguen experiència en establiments d’estes característiques.

El supermercat Family Cash ofereix productes de primeres marques a baix preu, així com productes frescos de carnisseria, xarcuteria i verduleria. En el cas d’Ontinyent, ocuparà les naus d’Eroski, unes instal·lacions que estaven en desús des de 2009 i que inclouen una xicoteta galeria comercial per la que ja s’han interessat diversos emprenedors de la ciutat que volen instal·lar-se allí. A més, gràcies a que no és necessària obra degut al bon estat de les instal·lacions, només cal posar el mobiliari i omplir les prestatgeries de productes.

Amb l’obertura de la tenda d’Ontinyent, Family Cash donarà treball a un total de 175 persones en la capital de La vall, Xàtiva i Torrent.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.