NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Els casos de coronavirus a la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d'Albaida cauen un 15% en l'últim cap de setmana.

El nombre de persones contagiades s'ha reduït en 13 de les 28 localitats de les tres comarques.

El cap de setmana del 9 d’octubre ha deixat bones noticies per al territori valencià després que la seua mitjana haja descendit a 95 casos per 100.000 habitants. Un bon reflex d’aquesta situació son les dades a la Costera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida, que en l’ultima actualització per municipis de la Conselleria de Sanitat han vist com el nombre de persones contagiades s’ha reduït en 13 de les 28 localitats de les tres comarques amb casos actius de coronavirus que han passat de 227 a 192.

La Costera és la comarca que presenta el descens més pronunciat en nombre d’infeccions en passar 124 a 103 veïns contagiats, segons l’última actualització de Sanitat.

En menor quantitat, tant la Canal de Navarrés com la Vall d’Albaida, han perdut el passat cap de setmana 9 contagis, amb 18 i 67 positius confirmats per PCR respectivament en aquests moments.

La evolució que marquen aquestes dades estadístiques deixa entreveure una dinàmica de certa desactivació del virus en el mapa de les tres comarques, si bé les autoritats sanitàries segueixen insistint en la necessitat de complir amb les mesures d’higiene i seguretat sanitàries. I no és una advertència gratuïta per què Quatretonda, Castelló de Rugat i Alfarrasí, que el passat divendres apareixien lliures de Covid-19 al registre oficial, a dia de hui compten amb algun contagi actiu detectat per PCR.

Per altra banda, durant el passat cap de setmana també s’han registrat nous casos de coronavirus fins en 13 municipis de la Costera i la Vall d’Albaida, cap en la Canal de Navarrés.

Xàtiva ha sigut un dels municipis que més casos actius de coronavirus ha registrat des del passat cap de setmana. Els 23 contagis que s’han produït a la capital de la Costera, la situen com la cinquena ciutat amb més casos en aquest període, un total de 59.

A Ontinyent, per altra banda, tot i que ha passat de tenir 53 a 43 casos actius, ahir mateix es notificava la detecció d’un brot d’origen social amb un total de 12 contagiats.

Cal assenyalar que Benigànim, localitat en la que ahir el complien tres setmanes des de que s’alçara l’últim confinament, registrava un sol contagi en tot el cap de setmana passat, confirmant així l’evolució positiva del virus al poble.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.