NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Escena Erasmus 2020 centra la seua gira en la crisi sanitària i el canvi climàtic.

Un programa adaptat als temps de Covid

Escena Erasmus de la Universitat de València arranca la seua gira anomenada “Las Pequeñas Europas 2020”, un programa adaptat als temps de Covid per a que el teatre arribe a tots els racons del continent europeu.

En uns dies, una desena d’actors i actrius recorreran 15 localitats per a posar sobre l’escenari per tot el territori valencià la visió més crítica de la realitat europea actual, greument ferida per la crisi sanitària i climàtica.

Des del proper dissabte, 17 d’octubre fins a final de novembre, “El show del nou món” d’ Escena Erasmus recorrerà diferents pobles de les nostres comarques; amb estrena a Bellreguard, itinerància a Barx, Rafelcofer, Tavernes de la Valldigna i Navarrés. Al mes de desembre es podrà veure a Quatretonda i Alfarrasí i la clausura serà a Enguera, el dia 13.

“El show del nou món” està protagonitzat per una companyia de còmics amb noms d’animals que ha muntat un “presumpte” espectacle de varietats per a parlar del nou món en que està submergida la societat actual. Però aquesta companyia perd a dos dels seus components més importants el que fa més caòtica, si cap, l’organització de l’obra. Un text escrit des de l’humor en un intent de comprensió del món que en envolta alhora que pretén ser un homenatge als còmics que es dediquen a alegrar la vida de la resta.

La Gira 2020 d’Escena Erasmus 2020 ha sigut presentada al pati de la Beneficència de València en un acte presidit pel diputat de Cultura, Xavier Rius.

“Las Pequeñas Europas”, es un programa cultural que compta amb el suport de la Fundació General de la Universitat de València per a establir ponts de diàleg entre les realitat valencianes i les ciutats europees representades pels actors i propiciar un espai d’encontre mentre el públic gaudeix d’un espectacle de teatre.

Des de la fundació d’Escena Erasmus, ara fa 10 anys, aquest projecte ha portat el teatre a  més de 230 pobles de tot l’Estat Espanyol i ja s’ha instal·lat en algunes ciutats europees d’Itàlia, Alemanya, Polònia i Bulgària.

La Universitat de València és líder en Europa en la recepció d’estudiants rebent en 2013 el reconeixement honorífic a la millor Institució Erasmus.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.