NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

El Castell de Xàtiva bat el rècord històric en aquest pont d'octubre amb més de 6.000 visites i l'exposició d'Alfaro registra més de 1100 entrades

Ara s'aposta per un turisme de proximitat.

La pandèmia ha canviat els hàbits dels viatgers i ara s’aposta per un turisme de proximitat, de descobrir o redescobrir els recursos que tenim ben a prop. Un dels més destacats és el castell de Xàtiva que ha batut tots els rècords en aquest pont d’octubre amb un total de 6.064 visites al llarg dels quatre dies, consolidant la capital de la Costera com un dels espais més freqüentats durant aquesta festivitat.

El diumenge 11 d’octubre va ser el dia de major afluència des de que es tenen registres amb un total de 2083 visitants, mentre que el divendres 9 d’octubre, dia de la Comunitat Valenciana, van accedir a la fortalesa un total de 1370 persones. El dissabte 10 el Castell va rebre 1413 turistes i el dilluns 12, dia de la Hispanitat, es van comptabilitzar 1198 entrades.

Com ha explicat la regidora, no només el Castell, també l’exposició “Alfaro a Xàtiva. Diàleg amb la història” va tindre un gran nombre de visitants, més de 1100, xifres semblants a les que van arreplegar els museus de la ciutat. El sector hostaler de Xàtiva també ha valorat molt positivament aquesta festivitat, en la que s’han realitzat un gran nombre de reserves als establiments de la ciutat.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.