NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva reprèn l'activitat fallera amb la celebració de la I Gala de Teatre Faller el proper 7 de novembre.

La representació guanyadora obtindrà un premi de 1.000 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat les bases per al concurs vinculat a la I Gala de Teatre Faller organitzat per les regidories de Falles i Gran Teatre amb la intenció de reprendre l’activitat festiva i mostrar la cultura del món faller.

Aquesta gala tindrà lloc al Gran Teatre de Xàtiva el proper 7 de novembre i podran participar totes les comissions falleres de la ciutat.

Les obres teatre estaran realitzades de forma exclusiva per membre de la pròpia comissió, sent motiu de desqualificació la intervenció d’actors o actrius professionals que no siguen components de la falla en qüestió.

El jurat, per la seua banda, estarà conformat per tres persones relacionades amb aquest àmbit mitjançant la seua professió, i triades per l’Ajuntament de Xàtiva, sense que cap d’elles pertanya a cap comissió fallera de la ciutat ni a l’executiva de la Junta Local Fallera.

L’obra a representar serà un sainet en valencià o una obra curta de 30 minuts, i la temàtica serà lliure podent tractar-se d’obres originals o d’adaptacions.

Pel que fa a les puntuacions, es tindrà en compte la idea i l’originalitat, la dicció dels actors i la seua interpretació, els decorats, l’atrezzo, el vestuari i l’elecció de músiques i aspectes estètics. A més a més, també podran haver punts extraordinaris per aspectes com la coreografia i composició de musica, la interpretació de cançons en directe o l’edició del cartell.

La representació guanyadora obtindrà un premi de 1.000 euros, i hi haurà també un banderí per a la millor actriu, altre per al millor actor i un tercer commemoratiu per a tots els participants.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.