NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Gandia reactiva la cultura amb ajudes per valor de 200.000 euros

Ajudes que van dirigides tant als artistes com les empreses del sector

La cultura és una vacuna contra la covid-19; la pandèmia no és incompatible amb consumir cultura, un element fonamental per al benestar i la felicitat de les persones. Conscients de la seua importància, l’Ajuntament de Gandia ha aprovat una línia d’ajudes per a la reactivació cultural de la ciutat amb un pressupost total de 200.000 euros, una quantitat ampliable. Els artistes i empreses del sector podran optar fins als 1000 euros i fins a 30.000 euros al cas d’empreses que gestionen espais culturals i festivals.

Les bases es publicaran en uns dies al BOP. Només podran optar empreses amb domicili fiscal en Gandia o empadronats a la ciutat, en el cas dels autònoms. Han de justificar estar donades d’alta en l’àmbit de l’activitat cultural i almenys 6 mesos d’alta als darrers dos anys. També han de mantindré, mínim, el 50% de la plantilla d’abans de la pandèmia. Les empreses i/o persones interessades tindran 20 dies hàbils per a sol·licitar-les. Les bases i el formulari es podran trobar al web de l’Ajuntament de Gandia i de Cultura Gandia.

 

 

L’Ajuntament de Gandia no ha deixat de programar activitats culturals i des de l’inici de la pandèmia s’han desenvolupat més de 160. A més recentment, s’ha encetat també el Consell de re-activació cultural, on hi ha una representació del món cultural: artistes, promotors, empreses, els grups polítics i que està sent un espai de propostes i diàleg entre sectors. També es destaca la injecció pressupostària de 55.000 euros per a adquirir material bibliogràfic per a continuar incorporant nous volums a una de les xarxes de biblioteques més grans de tot l’Estat.

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.