NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

L'Ajuntament de Xàtiva resol el tercer pagament als beneficiaris del Pla ARRU per valor de 205.000 euros.

Pagar als beneficiaris

L’Ajuntament de Xàtiva ha resolt l’abonament del tercers dels pagaments als beneficiaris de l’actuació ARRU 2013-2016 que han complit amb tots els requisits exigits.

Amb un import de 205.704 euros repartits entre 17 expedients, les ajudes van des dels 295 fins els 29.000 euros, depenent de les actuacions realitzades.

Els expedients aprovats corresponen a carrers com Botigues, Plaça Santa Tecla, Sant Pere, Porta Sant Jordi, Canonge Cebrian, Argenteria o Plaça Pintor Tudela.

En els darrers anys, l’Ajuntament de Xàtiva ha signat un conveni de col·laboració amb la Generalitat per a la gestió de l’actuació de regeneració i renovació urbanes del nucli antic, amb el que la Generalitat és la qui ha d’abonar als consistori la subvenció corresponent per a les actuacions executades, i l’Ajuntament sols actua com a gestori i coordinador de les mateixes.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.