NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

La Diputació d'Alacant adquireix dos nous vehicles per a rescats de gran altura en edificis per un import d'1'5 milions d'euros

Rescats més segurs

El president de la Diputació d’Alacant ha visitat l’àrea central del Consorci Provincial de Bombers per a entregar dos noves autoescales la destinació de les quals seran els parcs d’Elx i Sant Vicent del Raspeig. La inversió requerida per a l’adquisició d’ambdós vehicles, preparats amb les ultimes novetats per a executar rescats de gran altures en edificis, ha sigut d’un milió i mig d’euros.

Les dues autoescales arriben a una altura de 32 metres amb 5 trams, l’últim articulat i telescòpic que permet l’accés a balconades i façanes, evitant obstacles en el desplegament. Disposen, a més, d’una plataforma giratòria de 360 graus, una cistella de 400 quilos amb capacitat per a quatre persones i una estructura porta lliteres giratòria amb una carrega de 200 quilos. Tant mateix, un d’ells ofereix el primer servei d’Espanya per a rescat de persones amb obesitat mòrbida amb capacitat de càrrega de 500 quilos. Els dos vehicles tenen sensors anticolisió, semàfors de seguretat, anemòmetres per a mesurar la velocitat del vent i un generador elèctric portàtil.

El proper any es destinaran dos camions més als parcs de Benidorm i Torrevella.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.