NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Del 19 d'octubre al 30 de novembre Renfe habilita autobusos per als usuaris de la línia Xàtiva-Alcoi amb motiu de les obres en la línia

Pla Alternatiu de Transport

Renfe ha establert un Pla Alternatiu de Transport per als viatgers dels trens de Mitja Distància de la línia València-Xàtiva-Alcoi des del 19 d’octubre fins al 30 de novembre del 2020 amb motiu de les obres que Adif va a executar en aquesta línia. Entre elles estan les millores en un túnel, la construcció d’un mur de contenció i tasques de neteja al llarg del traçat que en total compten amb 700.000 euros d’inversió.

Així entre les 7:30 hores del proper dilluns fins les 6 del matí del 30 de novembre el trajecte es farà en autobús entre les estacions situades entre Xàtiva i Alcoi i en tren entre Xàtiva i València, amb el servei de Rodalies. En el primer cas els desplaçaments serà en autocars amb capacitat per a 60 passatgers, amb parades intermitges d’Albaida i Ontinyent i microbusos de 30 places, que tindran parada en totes les estacions de recorregut.

A més, en algunes localitats, els autobusos recolliran als usuaris als nuclis urbans i no en l’estació de ferrocarril. És el cas de La Pobla del Duc, amb parada al carrer José Iranzo; en Montaverner serà en la rotonda de l’avinguda San Pancario; en Agullent, al carrer J. Soler i en Ontinyent, en la rotonda de l’encreuament de les avingudes Almaig i Albaida, junt al centre de salut Ontinyent II. L’Ajuntament d’Ontinyent afirma que Renfe ha atès a les seues demandes ja que en un principi l’autobús anava a fer arada en l’estació de tren però es tenia clar que era més ràpid, còmode i ecològic que el bus parar al casc urbà, situació a la que finalment s’ha accedit.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.