NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Sanitat distribueix els primers tests d'antígens per a diagnosticar la covid-19 en els departaments de salut

Test antígens

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va a distribuir un total de 250.000 dosis de test d’antígens per a diagnosticar la Covid-19 de manera ràpida, en quinze minuts, tant als Serveis d’Urgències hospitalàries com a l’àmbit de l’Atenció Primària dels departaments de salut. Per províncies, València va a comptar amb 128.000 dosis i Castelló 30.500 dosis. Tanmateix el Servei Especial d’Urgències i el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana comptaran amb un total de 2500 dosis.

En aquesta nova estratègia del Ministeri de Sanitat s’especifica que actualment es disposa de dues proves de detecció d’infecció activa, una prova ràpida de detecció d’antígens i una detecció d’ARN viral mitjançant una PCR o tècnica molecular equivalent. La realització d’una o altra dependrà de l’àmbit de realització, la disponibilitat i dels dies d’evolució dels símptomes.

 

 

Així, s’utilitzarà el test ràpid de detecció d’antígens per a qualsevol cas sospitós amb una evolució de símptomes menor a 5 dies, mentre que per als contactes es seguirà realitzant la PCR, tant en l’àmbit de l’Atenció Primària com als Serveis d’Urgències hospitalaris.

 

 

Altra novetat es refereix al moment de la realització de la PCR als contactes que, per als no convivents i en el cas de situacions especials com brots i centres educatius, es realitzarà el setè dia de la quarantena. .

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.