NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva inicia el procés participatiu del futur Pla Local d'Ocupació que marcarà les accions polítiques de foment de treball jove.

Creem ocupació jove

L’Ajuntament de Xàtiva, a través dels departaments de Joventut, Promoció Econòmica i InfoJove, ha iniciat el procés participatiu “Creem Ocupació Jove”, amb la intenció de definir el Pla Local d’Ocupació per a la ciutat.

L’objectiu d’aquest procés és absorbir les necessitats i idees de la joventut en matèria d’ocupació per tal de de marcar les accions del futur Pla, adaptant-lo a la realitat local.

Pel moment s’han realitzat dos tallers; el primer es va desenvolupar amb el Consell de la Joventut, el qual formarà part d’aquest procés d’una manera protagonista, mentre que els segon s’ha realitzat amb els joves emprenedors de la ciutat.

El futur Pla Local d’Ocupació podria iniciar-se el proper any 2021, convertint-se en pioner en aquest tipus de Plans Locals fora de grans ciutats.


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.