NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Es suspèn la Fira de Novembre d'Ontinyent deixant com únic acte una representació teatral dirigida al públic infantil

Fira de Novembre suspesa

La Fira de Novembre d’Ontinyent es suspèn tal i com ha anunciat aquest matí l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, una decisió que es pren per responsabilitat i després d’haver valorat totes les alternatives com els controls d’aforament, l’ampliació de l’espai o la disminució del número d’atraccions. Però com ha afirmat el primer edil la cancel·lació respon a l’interès del consistori per protegir la salut i la seguretat de les persones.

Però aquesta és una data molt especial per als xiquets i xiquetes i per a ells s’ha muntat un acte simbòlic; es tracta d’una representació teatral al voltant del privilegi atorgat al seu dia el rei Alfons el Magnànim a Ontinyent perquè poguera celebrar una fira. Serà el proper dissabte 14 de novembre al pàrquing de la Sala Gomis i en dues sessions.

Al finalitzar l’acte tots els assistents llançaran uns globus amb la imatge de la fira i a més es repartirà la tradicional coca de fira.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.