NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Grupo Palacios inaugura la campa més gran de la Costera i llança la marca Spoticar oferint importants descomptes en un estoc de més de 500 vehicles

Del 19 al 25 d'octubre

Una setmana molt especial, del 19 al 25 d’octubre, és la que t’ofereix Grupo Palacios de Xàtiva on et conviden a la inauguració de la nova campa instal·lada enfront de les seues instal·lacions i presenten, a més, Spoticar, la nova marca de vehicles d’ocasió. Una setmana de llançament on el client trobarà descomptes de fins 1500 euros i el segur tot risc gratis el primer any.

Una setmana ideal per a dipositar la nostra confiança al Grupo Palacios per a la recerca d’un nou vehicle entre un estoc de més de 500 vehicles matriculats entre aquesta campa, la més gran de la Costera i la Ribera i l’exposició digital.

I és que es compta amb vehicles de totes les marques, també d’alta gama.

I amb la nova marca Spoticar on tots els vehicles d’ocasió i seminous estan revisats i garantits, els compromisos són innumerables.

Grupo Palacios suma així nous projectes a la seua fructífera i llarga trajectòria que s’encetava el 1985 amb la marca Peugeot en Xàtiva.

Hui en dia el client compta amb l’experiència i serveis d’un grup amb més de 10 instal·lacions repartides entre les províncies de València i Alacant i la possibilitat d’entrega en tota Espanya.

Estan avisats, del 19 al 25 d’octubre, setmana especial en Grupo Palacios.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.