NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Una jornada de presentació iniciarà els treballs previs a la redacció del nou Pla de Residus d'Ontinyent

Pla de Residus

El nou Pla de Residus d’Ontinyent ja va prenent forma. El proper dijous 22 d’octubre tindrà lloc una jornada de presentació dels tallers participatius que es faran en un procés que permetrà a la ciutat ser pionera entre els municipis espanyols del seu tamany en l’adaptació integral de tots els barris a la normativa europea, estatal i autonòmica de recollida selectiva de residus porta a porta.

Per complir amb la normativa europa que en pocs anys entrarà en vigor, l’Ajuntament d’Ontinyent va encarregar un estudi que ha comportat un any de treball. Aquest estudi ha permès fer un diagnòstic de les necessitats i característiques de la ciutat, concloent que el sistema de porta a porta que actualment s’utilitza a Ontinyent per als residus orgànics ha de ser ampliat per a passar a una recollida porta a porta de tot tipus de residus a tots els barris, el que implica la desaparició dels contenidors.

L’acte de presentació, obert a la ciutadania serà a les set de la vesprada a la Casa de Cultura, sent necessari per motius d’aforament reservar plaça al telèfon 962918200 (extensió 232) o al mail plaresidus@ontinyent.es


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.