NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xàtiva rep una subvenció de més de 30.000 euros en concepte d'ajudes a l'habitatge per a situacions d'especial vulnerabilitat.

Pal·liar la vulnerabilitat

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 30.249’72 euros per part de la Direcció General d’Emergència Habitacional, Funció Social de l’Habitatge i Observatori de l’Habitat i Segregació Urbana en matèria d’ajudes per tal de pal·liar situacions de vulnerabilitat per la Covid-19.

Aquestes subvencions tenen la intenció de donar una solució habitacional immediata a les persones que han patit un desnonament dels seu habitatge habitual, a les persones sense sostre, a les persones víctimes de la violència de gènere i a altres persones especialment vulnerables afectades directament per la pandèmia.

Per altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat la ronda de contactes amb les associacions i plataformes municipals que treballen amb la gent gran per tal de traçar les accions futures per a la ciutat en aquesta matèria.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.