NOTICIA COMARCAL TELEVISIÓ

Xacex enceta la campanya "Dijous tendes al carrer" per recolzar als comerços associats ubicats al casc antic de Xàtiva

"Dijous tendes al carrer"

L’Ajuntament de Xàtiva ha rebut una subvenció de 30.249’72 euros per part de la Direcció General d’Emergència Habitacional, Funció Social de l’Habitatge i Observatori de l’Habitat i Segregació Urbana en matèria d’ajudes per tal de pal·liar situacions de vulnerabilitat per la Covid-19.

Aquestes subvencions tenen la intenció de donar una solució habitacional immediata a les persones que han patit un desnonament dels seu habitatge habitual, a les persones sense sostre, a les persones víctimes de la violència de gènere i a altres persones especialment vulnerables afectades directament per la pandèmia.

Per altra banda, l’Ajuntament de Xàtiva ha iniciat la ronda de contactes amb les associacions i plataformes municipals que treballen amb la gent gran per tal de traçar les accions futures per a la ciutat en aquesta matèria.

 


Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.