REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

festes Patronals de Bèlgida 2019

AMB activitats culturals, religioses i des de fa vuit anys de Moros i Cristians

Les festes patronals de Bèlgida, dedicades a Sant Llorenç Màrtir es celebren cada any quasi a meitat d’agost i durant les mateixes es realitzen diverses activitats culturals, religioses i des de fa vuit anys de Moros i Cristians que han ajudat a engrandir les celebracions amb la seua vistositat.

...

Festes Patronals Xeraco 2019

on es combinen les cites religioses amb cites lúdiques i culturals

Cada 2 d’agost, Xeraco arranca les seues festes patronals, les més importants del municipi que s’allarguen fins al dia 8 i on es combinen les cites religioses amb activitats de qualsevol tipus on tot el poble ix al carrer per participar en elles.

...

Recorregut per les paradetes de la Fira d'Agost de Xàtiva 2019

del 15 al 20 d'agost

Un dels plaers de la Fira d'Agost de Xàtiva es poder passejar pels innombrables estands comercials on trobarem nombrosos articles per a regalar o per a donar-nos un capritx.

...

Festes d´Aielo de Malferit 2019

conviuen amb total harmonia els moros i cristians amb les celebracions en honor als patrons

A les festes d’Aielo de Malferit conviuen amb total harmonia els moros i cristians amb les celebracions en honor als patrons, el Santíssim Crist de la Pobresa que es remunta als anys trenta del segle XIX quan el còlera s’estenia per tota la Vall i Sant Engraci Màrtir des de 1840. Els dies grans són del 5 a 8 d&rsquo...


Festes de Moros i Cristians d´Oliva 2019

amb la Filà Mosqueters com a capitana del bàndol Cristià i la Filà Almoràvits com a capitania mora

Les tropes cristianes, enguany amb la filà capitana Mosqueters al capdavant, van entrar el divendres majestuosament a Oliva. Es tracta de les festes grans d’Oliva, declarades d’Interès Turístic Autonòmic, que es celebren entre el 18 i 21 de juliol. La magnitud dels participants i de visitants fa que la ciutat dividi...Noticies 1 a 5 de 114

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.