REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

11 programa l'Alcalde Respon

Entrevista d'actualitat amb l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà

Reprenem de nou el programa de l'Alcalde Respon on l'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà repassa l'actualitat de la ciutat. Hui valorem el que ha donat de si el segón procés de participació ciutadana DecideiXativa. Parlarem de la reducció del deute, de sentències desfavorables, de plans d'ocupaci...


Xàtiva a FITUR 2018

capital de la comarca de La Costera que tancava el seu pas per Fitur amb un balanç excel?lent al coronar-se amb el premi a la millor aplicació turística nacional al concurs The Apptourisme Awards 2018 en la categoria de millor guia de destí.

Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, celebrada del 17 al 21 de gener, rebia en la seua trenta-vuitena edició a 251.000 participants, la xifra més alta de la seua sèrie històrica; confirmant així el seu lideratge com gran fòrum de negocis de la indústria mundial del turisme.

  Llegir més


Ontinyent FITUR 2018

capital de la Capital de Vall d?Albaida que vivia un any històric perquè per primera vegada el Cant dels Angelets eixiren de la Comunitat Valenciana

Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que es celebrava del 17 al 21 de gener, tancava la seua trenta-vuitena edició amb les millors dades de la seua història, al rebre el rècord de 251.000 visitants, un 2,5% més que en 2017.

 

 

Fitur és, per tant, el millor aparador p...


Gandia a FITUR 2018

aquest 2018 ha exprimit la seua condició de Capital Cultural Valenciana al màxim i va fer d?aquesta, la seua principal bandera

Coincidint amb les millors xifres del sector turístic tant en Espanya com a nivell mundial, Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, celebrada del 17 al 21 de gener, tancava les seues portes després d’una incessant corrent de participants, 251.000, el que representa un creixement entorn al 2,5% respecte a 2017.

Fitu...


Sant Antoni Benissa

Benissa celebra les festes de Sant Antoni amb tres caps de setmana d´activitats

Benissa celebra cada any les festes de Sant Antoni amb nombroses activitats que, durant tres caps de setmana, animen els carres del poble i conviden a tots a la participació. El porrat de Sant Antoni, a més, és un dels més destacats de la Comunitat Valenciana i en ell podem trobar nombrosos productes cassolans i entreteniment p...Noticies 1 a 5 de 57

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.