REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Felipe Carrasco, Portaveu d'Industria a les Corts Valencianes pel PP

en parla de com la crisi sanitaria ha afectat a les nostres empreses i altes temes d'actulitat

Felipe Carrasco, Portaveu d'Industria a les Corts Valencianes pel PP, ens parla de com la crisi sanitaria ha afectat a les nostres empresses i de com han sabut reinventar-se per a la gran demanda de màscaretes. També del clúster sanitari i del clúster tèxtil i d'entre altres temes d'actualitat.

...

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Jorge Rodríguez, Alcalde d'Ontinyent

ens parla de la gestió desenvolupada davant de la pandèmia del covid 19

Torna Ontinyent d'Actualitat després de l'aturada deguda a la pandèmia del Coronavirus, i ho fem amb l'Alcalde d'Ontinyent Jorge Rodríguez que ens parla de la gestió desenvolupada davant de la pandèmia del covid 19.

...

Ontinyent d'Actualitat entrevista a Reis Alborch, Capitana Cristiana de les Festes de Moros i Cristians 2020

ens parla dels detalls per al boatao de la Capitania Cristiana per aquest any 2020

Reis Alborch, Capitana Cristiana de les Festes de Moros i Cristians 2020, component de la comparsa Llauradors, ens compta com està vivint fins al moment el càrrec,els actes que més li agraden i alguns dels detalls que està preparant per al boato de la capitania Cristiana per a l'entrada d'aquest any 2020.

...

Ontinyent d'actualitat entrevista a Santiago i Ximo Prieto, Gerents del restaurant Sents d'Ontinyent

guardonat amb una estrella Michelín

El programa de hui compta amb Ximo Prieto, gerent i sumelier i Santiago Prieto, xef executiu que ens parlen del seu restaurant Sents situat en la localitat d'Ontinyent.Una fusió creativa de cuina tradicional mediterrània amb cuina internacional, principalment asiàtica.Sents Restaurant va ser guardonat amb una estrela Michelí...


Ontinyent d'Actualitat entrevista a Candid Penalba, President d'ATEVAL i del Consell Intertextil Espanyol i representant español en EUROTEX

on es fa un repàs de situació actual de l'industria tèxtil

Al programa de hui ens visita Càndid Penalba, president d'ATEVAL i del Consell Intertextil Espanyol i representant español en EUROTEX i ens fa un repàs de com està la indústria tèxtil a l'actualitat, com està afectant al sector la crisi mundial de l'coronavirus i el Brexit. També ens parl...Noticies 6 a 10 de 143

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.