REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

66 TROFEU DE VELOCITAT FIRA AGOST

organitzat pel club Moto Ruta Xàtiva

Ja són 66 anys en els que la capital de La Costera reserva el primer dia de la seua setmana gran per a convetir-se en el centre neuràlgic del motociclisme de la regió gràcies a l’organització del club Moto Ruta Xàtiva. Els carrers de República Argentina, Pare Claret, Gregorio Molina i Baixada de l&rsq...


Festes patronals Xeraco 2017

50 aniversari de la instauració de la figura de Reina

La primera setmana d’agost, Xeraco celebra les seues festes patronals, les més importants del municipi; enguany més especials que mai ja que es complien 50 anys de la instauració de la figura de Reina i totes elles han sigut convidades d’excepció en molts dels actes. Actes programats per la comissió de Festes...


6è programa l'Alcalde Respon

Un nou programa on l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà ens parla del nou model de fira

En aquest programa, l'alcalde de Xàtiva Roger Cerdà repassa totes les novetats per a aquesta Fira d'Agost del 2017; una fira renovada, ampliada i dividida per sectors.

...

5º programa l'Alcalde respón

Un nou programa on l'Alcalde de Xàtiva Roger Cerdà repassa l'actualitat de la ciutat de Xàtiv

L'alcalde de Xàtiva, Roger Cerdà fa balanç dels dos primers anys de legislatura, dels reptes ja aconseguits i dels que encara queden com el Pla Xàtiva Creix que amb poc més de 4 milions d'euros possibilitarà l'execució de 25 projectes fins a 2019.

...

Romeria a Santa Anna La Llosa de Ranes 2017

L?1 de maig, Dia del Treballador, és una jornada de festa en La Llosa de Ranes

L’1 de maig, Dia del Treballador, és una jornada de festa en La Llosa de Ranes, perquè és el dia en que al voltant d’un miler de persones participa en la Pujada a Santa Anna, on es troba l’ermita del mateix nom.

 

 

Centenars de veïns i visitants es congreguen en la Pla&cc...Noticies 6 a 10 de 57

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.