REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes del Miracle d´Agullent 2018

amb una de les romeries nocturnes més antigues de tota la Comunitat, la Nit de les Fogueretes

Les festes del Miracle d’Agullent són una bona excusa per apropar-se fins a aquesta menuda població de la Vall d’Albaida. En la seua programació s’inclou una de les romeries nocturnes més antigues de tota la Comunitat, la Nit de les Fogueretes, d’alt valor etnològic, històric i cultural dec...


Festes patronals i de Moros i Cristians l´Olleria 2018

un programa extens amb els actes centrals dedicats als patrons: la Verge de Loreto, Sant Miquel, el Santíssim Crist de la Palma i el Santíssim Ecce-Homo.

L’Olleria ha celebrat les seues festes patronals i de Moros i Cristians 2018 amb un programa extens amb els actes centrals dedicats als patrons: la Verge de Loreto, Sant Miquel, el Santíssim Crist de la Palma i el Santíssim Ecce-Homo.

Unes festes on la Reina d’enguany va estar acompanyada per primera vegada d’un F...


Festes patronals i de Moros i Cristians Benigànim 2018

celebrades del 24 al 28 d'agost

Benigànim ha gaudit d'un extens i complet programa d'actes abans i durant en les seues festes patronals i de Moros i Cristians 2018, celebrades del 24 al 28 d'agost. Uns dies que s'encetaven amb el tradicional concurs de paelles per a totes les comparses i la proclamació de Clara Sanchis com a Regina 2018.

Emoci&oac...


Festes Patronals La Pobla del Duc

amb un programa extens d?actes durant la última setmana d?agost i la primera de setembre

La Pobla del Duc ha viscut unes grans festes patronals 2018 amb un programa extens d’actes durant la última setmana d’agost i la primera de setembre. Unes festes que es celebren en honor a la Divina Aurora, al Crist de l’Empar i a Sant Blai, el seu patró.

L’acte de proclamació va encetar els dies gran...


Festes patronals i de Moros i Cristians Montaverner 2018

una setmana repleta d´actes

Montaverner ha celebrat les festes patronals i de Moros i Cristians 2018, les més esperades pels seus veïns. Una setmana repleta d’actes que encetava l’emocionant presentació i coronació de la jove Àngela López com a Regina i la seua Cort d’Honor. La tradicional Nit de les Paelles va reunir a pr&ag...Noticies 6 a 10 de 64

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.