REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

L'ALCALDE RESPON

ROGER CERDÀ

Aquesta nit a les 22:30h en TV Comarcal estrenem "L'alcalde respon", Roger Cerdà ens posa al dia de tota l'actualitat de Xàtiva.

...

Acte de baixà de la bandera

Festes de Sant Antoni de Canals

Reportatge de la Baixà de la Bandera 2016 de Canals i salutació de benvinguda a les festes 

...

Making off TV Comarcal festes Sant Antoni 2015

Canals

Demà la TV Comarcal torna a retransmetre en directe les festes de Sant Antoni de Canals. Tres dies e els que el protem la festa a casa amb un gran desplegament tècnic i humà. Ací tens el making off del diercte de l'any passat. Així de bé s'ho passa l'equip de la TV Comarcal!

...

4ª Edició Plaza Boda

Xàtiva 2015

El dia de la nostra boda és segurament un dels més esperats i especials de la nostra vida i per aquest motiu, desitgem que siga molt especial, motiu pel qual s'ha d'organitzar amb conciència. Una vegada més, i ja van quatre edicions, la Fira Plaza Boda, celebrada al Centre Comercial Plaza Mayor de Xàtiva a finals...


Reportatge especial XIX Fira Outlet de Xàtiva

Amb la participació de 72 establiments comercials

Xàtiva, és ciutat comercial per excel·lència i ho demostra amb iniciatives com aquesta amb la Fira Outlet organitzada per Adexa que fins al diumenge 4 d’octubre engalana el cor de la ciutat, l’Albereda Jaume I. En aquesta dinovena edició, 72 són els comerços que ofereixen els seus productes a pr...Noticies 66 a 67 de 67

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.