REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes l'Olleria 2016

l'Olleria ha gaudit d'unes festes molt participatives

l'Olleria ha gaudit d'unes festes molt participatives

 

...

Festes Benigànim 2016

Festes`patronals i de moros i cristians

Les festes patronals se celebren conjuntament amb les festes de Moros i cristians i es fan en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang. Es celebren del26 al 30 d'agost i els protagonistes són els joves de 18 anys que formen la comissió de festes, representats per una Reina, triada per votació, u...


Festes Montaverner 2016

Festes Patronals i de Moros i Cristians

Les Festes Patronals i de Moros i Cristina de Montaverner son les més esperades per tots els veïns. Sempre se celebren l'última quinzena d'agost, encara que durant tot el mes es poprten a terme diversos actes culturals i esportius.

 

...

Festes El Palomar 2016

Festes Patronals i de Moros i Cristians

El Palomar celebra les seues festes patronals i de moros i cristians entre el 16 i el 23 d'agost, huit dies on trobem activitats per a tots els públics.

 

 

 

 

 

...

Festes Moixent 2016

Festes patronals en honor a les Santes Reliquies i al Crist del Mont Calvari

Moixent celebra les seues festes Patronals del 20 al 28 d'agost dedicades a les Santes Reliquies i al Crist del Mont Calvari.

...


Noticies 76 a 78 de 78

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.