REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes Beniarjó 2016

Festes de Setembre

Beniarjó va gaudir del 12 al 18 de Setembre de les seues festes de Setembre; on van gaudir de gran varietat d'actes dels quals destaquem l'homenatge a la Tia Amparín la veïna més vella de Beniarjó, les disfresses, les paella i la processó al Crist de l'Empar.

...


Festes Llosa de Ranes 2016

Festes patronals en honor a la Mare de Déu del Naixement i al Santíssim Crist del Miracle

La Llosa de Ranes va celebrar les seues festes patronals dedicades a la Mare de Déu del Naixement i al Santíssim Crist del Miracle. De forma pública l'Ajuntament ha donat l'enhorabona als Festers del 2016 per la gran tasca desenvolupada en les celebracions; festes que han concentrat el major número d'actes en l'...


Festes l'Olleria 2016

l'Olleria ha gaudit d'unes festes molt participatives

l'Olleria ha gaudit d'unes festes molt participatives

 

...

Festes Benigànim 2016

Festes`patronals i de moros i cristians

Les festes patronals se celebren conjuntament amb les festes de Moros i cristians i es fan en honor a Sant Miquel, la Divina Aurora i el Santíssim Crist de la Sang. Es celebren del26 al 30 d'agost i els protagonistes són els joves de 18 anys que formen la comissió de festes, representats per una Reina, triada per votació, u...Noticies 76 a 79 de 79

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.