REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Festes de setembre de Beniarjó

Un programa curt en el temps però ple de cites lúdiques i religioses

 Les festes de setembre de Beniarjó tenen lloc cada any al tercer cap de setmana d’aquest mes per aprofitar al màxim els últims dies d’estiu i estan dedicades als Sants Cosme i Damián, Mare de Déu dels Dolors, la Verge del Perpetu Socors i el Crist de l’Empar. Un programa curt en el temps per&ograv...


Festes Major l'Alcúdia de Crespins

Celebracions en honor al Santíssim Crist del Calvari i la Divina Aurora

Sentiments compartits és el que, una vegada més s’ha viscut a l’Alcúdia de Crespins gràcies a les seues Festes Majors. Una setmana de trobada amb els de casa i els de fora que han participat de forma activa en els diferents actes programats. Les celebracions en honor al Santíssim Crist del Calvari i la Divina...


Festes del Miracle d´Agullent 2018

amb una de les romeries nocturnes més antigues de tota la Comunitat, la Nit de les Fogueretes

Les festes del Miracle d’Agullent són una bona excusa per apropar-se fins a aquesta menuda població de la Vall d’Albaida. En la seua programació s’inclou una de les romeries nocturnes més antigues de tota la Comunitat, la Nit de les Fogueretes, d’alt valor etnològic, històric i cultural dec...


Festes patronals i de Moros i Cristians l´Olleria 2018

un programa extens amb els actes centrals dedicats als patrons: la Verge de Loreto, Sant Miquel, el Santíssim Crist de la Palma i el Santíssim Ecce-Homo.

L’Olleria ha celebrat les seues festes patronals i de Moros i Cristians 2018 amb un programa extens amb els actes centrals dedicats als patrons: la Verge de Loreto, Sant Miquel, el Santíssim Crist de la Palma i el Santíssim Ecce-Homo.

Unes festes on la Reina d’enguany va estar acompanyada per primera vegada d’un F...


Festes patronals i de Moros i Cristians Benigànim 2018

celebrades del 24 al 28 d'agost

Benigànim ha gaudit d'un extens i complet programa d'actes abans i durant en les seues festes patronals i de Moros i Cristians 2018, celebrades del 24 al 28 d'agost. Uns dies que s'encetaven amb el tradicional concurs de paelles per a totes les comparses i la proclamació de Clara Sanchis com a Regina 2018.

Emoci&oac...Noticies 11 a 15 de 112

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.