REPORTATGES COMARCAL TELEVISIÓ

Últims vídeos

Flames de Festa

Nova temporada

Una any més arriben les falles i la TV Comarcal acudeix puntual a la cita amb Flames de Festa, protagonistes, reportatges, entrevistes en Flames de Festa

...

Mira qui cuina

Programa de cuina amb personatges destacats

El proper dilluns 2 de març comença un nou programa a la TV Comarcal, "Mira qui Cuina", un espai on mengem bé i s'ho passem millor amb personatges destacats de les nostres comarques com Pep Gimeno Botifarra, Sarasol o el tenor Ignacio Giner.

...

Un país de llibre - Tercera temporada

Dilluns 21:00h i dimecres 13:30h

Hui dilluns 23-02-15 a les 21:00h la TV Comarcal estrena la tercera temporada d'Un País de llibre, amb Xavi Castillo de conductor i les rondalles valencianes com a protagonistes.
Un País de Llibre és una producció de Barret Films i Pot de Plom i compta amb la
col·laboració de l'Associaci&oacu...


Més de 7 minuts de mascletà d´Europlà

És la primera vegada que esta empresa treballa en les festes de Sant Antoni

La mascletà d'enguany ha sigut obra d'Europlà i festers i pirotècnic han quedat satisfects pel resultat. Simplement, espectacular.

...

Carrosses

Els xiquets són els protagonistes i els regals volen

Les carrosses són un dels actes més esperats pels menuts, que esperen al bandera i cuiros infantils per a poder arreplegar joguets.

...


Noticies 141 a 143 de 143

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.