TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Les cooperatives i entitats agràries de les nostres comarques es sumen a la protesta històrica dels agricultors valencians

Per exigir preus i sous dignes

El passat divendres el camp valencià va prendre els carrers de la capital del Túria, recolzat per una tractorada multitudinària per exigir als polítics que prenguen mesures per garantir el futur d’un sector tan maltractat i insostenible actualment. Participaren més de 1000 tractors i 20.000 persones amb una importa...


Gent de la Consolació de Xàtiva rep 307,5 euros del betlem monumental

Provinent de les almoines arreplegades a les fonts

El regidor de Parcs i Jardins i Serveis Municipals de Xàtiva, Ricardo Martínez, ha lliurat a l’associació Gent de la Consolació d’un xec amb 307,5 euros corresponents a les almoines que s’han arreplegat a les nou fons del Betlem Monumental.

Gent de la Consolació porta treballant en Xàti...


La Policia Local d'Ontinyent s'integra en la Xarxa Comdes

Aglutina a mes de 10.000 usuaris i els cossos de seguretat de uns 200 ajuntaments per a millorar la comunicació en emergències

La Policia Local d'Ontinyent s'integrarà pròximament en la Xarxa de Comunicacions Mòbils Digitals d'Emergència i Seguretat de la Comunitat Valenciana, la xarxa Comdes,  amb l'objectiu de millorar la comunicació davant les emergències.

Es tracta d’una eina de telecomunicacions q...


Xàtiva incorpora 5,7 milions d'euros per al pressupost de 2020

Corresponents a romanents del passat any i el pagament de subvencions

L’Ajuntament de Xàtiva ha aprovat la incorporació de 5,7 milions d’euros que es corresponen a la incorporació de romanents afectats del passat any 2019, 4,88 milions i a nous ingressos procedents d’ajudes de subvencions d’administracions com la Diputació, Generalitat i l’Estat.

Les partid...


En 2020 la Generalitat concedirà 21.080.000 euros en ajudes al lloguer

Un milió més que l'any anterior

La Generalitat Valenciana ha presentat el Programa d’Ajudes al Lloguer de Vivenda i el programa per a joves 2020 que aqueta edició compta amb un pressupost de 21.080.000 eruos, el que comporta un augment de més d’un milió respecte a l’anterior.

Per a concorre a les ajudes, la vivenda arrendada deurà ...Noticies 1 a 5 de 7254

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.