TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Xàtiva continuarà durant 4 anys més formant part de la xarxa Viogén contra la violència de gènere

Renovació xarxa Viogén

L’Ajuntament de Xàtiva ha renovat amb el Ministeri de l’Interior el conveni per a la inclusió de la Policia Local de Xàtiva en el sistema de seguiment integral dels casos de violència de gènere a través de la xarxa Viogén per als pròxims quatre anys.

La inclusió de la Pol...


L'Alcúdia de Crespins amplia el termini i la quantia de les ajudes per a autònoms i menudes empreses en quant a les despeses higiènic-sanitàries per la covid

Pla Endavant ampliat

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Alcúdia de Crespins ha ampliat les ajudes directes als autònoms i xicotetes empreses per fer front a les despeses higiènic-sanitàries per la covid-19 i ha augmentat la quantia inicial de 250 fins a 500 euros.

El passat divendres finalitzava el termini de pres...


En 5 anys de vida, Xàtiva Fertilidad, clínica col·laboradora de l'IVI ha aconseguit més de 100 embarassos exitosos

Complir un somni

Fertilidad, centre col·laborador de l’IVI, corona els seus primers 5 anys de vida aconseguit més de 100 embarassos exitosos omplint de felicitat a eixes mares i pares que durant molt de temps han anhelat una família. La doctora Pilar Albero, fundadora de la clínica xativina amb més de 20 anys d’experiè...


La Diputació de València finança 289 projectes d'infraestructures a La Vall d'Albaida amb una inversió de 14'1 milions

Millorar la qualitat de vida

Els municipis de la Vall d’Albaida milloraran les seues infraestructures i serveis inclosos al Pla d’Inversions 2020-2021 de la Diputació de Valencia, que deixarà a la comarca 14.109.397 euros que permetran millorar la qualitat de vida dels veïns.

Entre les sol·licituds dels municipis de la comarca, destaque...


L'obra social La Caixa dóna 2000 euros al departament de Serveis Socials de l'Ajuntament de la Llosa de Ranes

2000 ? per als més desfavorits

L’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar i el director de l’oficina local de CaixaBank, César Estruch, han signat un document on es certifica que l’entitat bancària, a través de la seua obra social, dóna 2000 euros a l’Ajuntament, uns diners que aniran destinats al departament de serveis socials per...Noticies 1 a 5 de 8211

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.