TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

República Argentina recupera el tron com millor falla de Xàtiva

I Abú Masaifa revalida en infantil.

La falla més llorejada de la història en Xàtiva, la República Argentina ha tornat, després de només un any de sequera, a recuperar el seu tron al imposar-se en la secció Especial a Raval, Espanyoleto i Ferroviària. L’alegria es va apoderar de tota la comissió des del moment en qu&eg...


Gandia lliura els premis de les Falles 2019, on Vila Nova aconsegueix el doblet

Per tercer any consecutiu.

Gandia ha viscut un gran cap de setmana amb les Falles 2019. Després de la tradicional plantà, el dissabte va ser el dia de l’esperat lliurament de premis. Una jornada intensa de visita a totes les demarcacions per part de la Junta i les Falleres Majors de la ciutat.

Com a novetat, enguany s'ha premiat a totes les falles ...


La falla Sant Francesc aconsegueix el doblet en els premis de les Falles d'Oliva

"Supercalifragilisticexpialidosos" d'Alfredo Baiona s'ha fet amb el primer premi.

Oliva va viure el dissabte un dia ple d’emoció amb la tradicional ofrena i el lliurament de premis de les Falles del 2019.

Per la vesprada es va encetar un recorregut carregat de devoció  des del carrer Monges Clarisses amb l’ofrena floral a la Mare de Déu del Rebollet, patrona de la localitat.  Les fal...


La comissió Verge del Carme de Xàtiva descobreix la plaça en commemoració a les 50 falles plantades al barri

La tradició de les falles de Xàtiva es remunta a mitjans del segle XIX.

La tradició de les falles de Xàtiva es remunta a mitjans del segle XIX, quan en 1865 la plaça de la Trinitat va exhibir el primer monument. Després de 154 anys, la capital de la Costera, la segona ciutat després de València capital en plantar falles, compta amb denou comissions. Una d’elles és la Fall...


El Ministeri de Foment concedeix a Ontinyent 982.000 euros per a la Muralla Nord

I millora d'accessibilitat a la Vila.

Ontinyent ha rebut la major ajuda atorgada a la Comunitat Valenciana dins de l’1´5% cultural del Govern d’Espanya. En concreta el Ministeri de Foment li ha concedit 982.000 euros per al projecte de Restauració de la Muralla Nord i millora d’accessibilitat al barri de la Vila.

La intervenció permet completar ...Noticies 1 a 5 de 5254

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.