TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Este cap de setmana, Ontiboda

La Sala Gomis d'ONtinyent acull la tercera edició amb la participació de 20 empreses

La III edició d’Ontinboda showroom omplirà de noves propostes i tendències en el món de les celebracions la sala Gomis d’Ontinyent tot el cap de setmana, fent-la coincidir, a més, el que de segur beneficiarà l’afluència de públic amb la Fira. Participen 17 estands, tots professional...


Ontinyent il·lusiona

35 activitats animaran al públic assistent

Una pista de patinatge ecològica, més de 3.200 euros en xecs regal o un concurs de nadalenques són algunes de les novetats d’aquest any d’Ontinyent Il·lusiona, la campanya de Nadal que organitza l’ajuntament d’Ontinyent i que enguany ha programat un total de 35 activitats organitzades en coordinaci&oacut...


Activitats per al Dia contra la Violència de Gènere

Concurs de cartells i dibuix animen als escolars a la conscienciació

La Regidoria de la Dona de Xàtiva ha presentat la programació per la commemoració el proper dia 25, del dia contra la violència de gènere; programa que enguany s’encetava abans, en octubre amb la campanya de co-educació que ha implicat a tots els col·legis de primària.

Una cita ja hab...


Classes magistrals del campió del món de karate

El Club de Karate convida al millor del món, que és valencià

El campió del món de karate, Pepe Carbonell, va impartir ahir per la vesprada dues classes magistrals en el Club de Karate de Canals, una per als més menuts i l’altra per a competidors i adults.

Este jove karateka de 23 anys estudia Magisteri i, des de que tenia 4 anys, practica este esport, una passió que l&rsq...


L'alberg obrirà les seues portes a primers d´any

Diputació i AJuntament firmen un conveni per portar llum i aigua a l´alberg

La Diputació de València i l’Ajuntament de L’Olleria han signat un conveni de col·laboració per a dotar de llum i aigua a l’Heretat de El Salido, el futur alberg del municipi que ha sigut adjudicat en règim de lloguer a l’entitat sense ànim de lucre ‘A peu’.

L’en...Noticies 5361 a 5363 de 5363

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.