TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Exposició de còmics

Gonçal Beneyto mostra les obres de l´artista local

L’artista Gonçal Beneyto, de Benigànim, exposa en el seu poble una mostra d’humor gràfic baix el títol ‘La vinyeta indiscreta’, un recull de situacions còmiques que mamen de la revista El Jueves, tant per la seua aparença com pels missatges crítics de transfons que comporta.

<...

Un llavador reconvertit

Després d´una inversió de 25.600 euros

Albaida compta, a partir d’ara, amb una nova sala d’exposicions gràcies a la Diputació de València i als festers del poble, que han destinat un total de 25.600 euros per a habilitar unes instal·lacions que donen protagonisme a l’antic llavador i que permeten al poble comptar amb un recinte més per a l&r...


Formació i treball per a 30 persones

Moixent clausura el taller d´ocupació

Moixent ha conclòs el taller d’ocupació que, durant tot l’any, ha donat treball i formació a una trentena de desocupats sense titulació gràcies a una inversió de la Generalitat Valenciana de 564.000 euros i a una aportació de l’Ajuntament de 30.000.

Durant 2014, estes persones ha...


Un arbre per a llegir

Un jove canalí publica un llibre infantil sobre La Lloca

L’arbre de La Lloca de Canals ha inspirat un llibre infantil i un teatre de titelles en el seu centenari. Destinat als més menuts, el llibre conta la història de tristor d’una Lloca oblidada pels veïns de Canals, un arbre que tornarà a protagonitzar la història de la mà d’un grup de xiquets.

...

Escoleta de Nadal amb anglès

En la segona edició de l´escoleta

L’escoleta de Nadal de Canals ha incorporat enguany activitats en anglès per a millorar el seu aprenentatge. Un total de 75 xiquets estan acudint cada matí entre les 9:30 i les 13:30 hores a l’antiga seu de la Policia Local per a practicar este idioma i participar en les nombroses activitats organitzades pels professionals dispos...Noticies 5966 a 5967 de 5967

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.