TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Activitats per al Dia contra la Violència de Gènere

Concurs de cartells i dibuix animen als escolars a la conscienciació

La Regidoria de la Dona de Xàtiva ha presentat la programació per la commemoració el proper dia 25, del dia contra la violència de gènere; programa que enguany s’encetava abans, en octubre amb la campanya de co-educació que ha implicat a tots els col·legis de primària.

Una cita ja hab...


Classes magistrals del campió del món de karate

El Club de Karate convida al millor del món, que és valencià

El campió del món de karate, Pepe Carbonell, va impartir ahir per la vesprada dues classes magistrals en el Club de Karate de Canals, una per als més menuts i l’altra per a competidors i adults.

Este jove karateka de 23 anys estudia Magisteri i, des de que tenia 4 anys, practica este esport, una passió que l&rsq...


L'alberg obrirà les seues portes a primers d´any

Diputació i AJuntament firmen un conveni per portar llum i aigua a l´alberg

La Diputació de València i l’Ajuntament de L’Olleria han signat un conveni de col·laboració per a dotar de llum i aigua a l’Heretat de El Salido, el futur alberg del municipi que ha sigut adjudicat en règim de lloguer a l’entitat sense ànim de lucre ‘A peu’.

L’en...


Estudiants d´Ontinyent en la Fira per a aprendre a emprendre

El dia 27 tindrà lloc en Fira València el Dia de la Persona Emprenedora

El Soterrani de les Idees d’Ontinyent ha sigut escenari per a la presentació de les activitats programades per a l Dia de la Persona Emprenedora que tindrà lloc el 27 de novembre en Fira València. Tant l’institut de l’Estació com el Jaume I d’Ontinyent participaran en aquesta macrojornada, acudint a ella...


L´Espanyoleto obrirà una vesprada a la setmana

A partir del mes de gener

El Centre d’Especialitats Espanyoleto de Xàtiva obrirà les seues portes per la vesprada a partir del mes de gener després de que s’eliminaren les consultes vespertines amb les retallades del Govern valencià. Les instal·lacions obriran les portes per la vesprada, almenys, una vegada a la setmana, encara que &e...Noticies 6636 a 6640 de 6640

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.