TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

El Festival de Jazz d'Ontinyent dedica l'edició d'enguany al jazz-fusió amb concerts amb totes les mesures de seguretat.

Hauran d'acudir als concerts amb mascareta tot i que s'establirà una distància de seguretat entre taules i seients.

Els amants del jazz estan d’enhorabona perquè, un juliol mes, aquest estil musical tornarà a ser el protagonista a Ontinyent.

Els propers 23 i 30 de juliol, l’OntiJazz dedicarà l’edició d’enguany al jazz-fusió en un festival amb totes les garanties de seguretat per als músics i p&...


Agricultura inverteix 3,2 milions d'euros per a recuperar les infraestructures agràries danyades per la DANA en Ontinyent, Moixent i Vallada.

La inversió permet que els agricultors puguen recuperar les seues activitats de rec després dels graus danys provocats per la DANA.

La Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica ha invertit 3,2 milions d’euros per a reparar i recuperar les infraestructures agràries danyades per la DANA en la zona d’Ontinyent, Moixent i Vallada. La inversió permet que els agricultors d’aq...


El servei d'autobús Gandia-Oliva millora incrementant a sis les eixides entre les dues localitats.

A més, tots els serveis inclouran també parada a l'hospital comarcal,

L’empresa Autobuses La Amistad millora, des de hui mateix, el servei de transport per carretera en la ruta Gandia-Oliva-Pego i a la inversa.

Si des de que es va decretar l’estat d’alarma eren quatre els serveis diaris, ara la ruta Gandia- Oliva en passarà a tindre sis; tres serveis matinals i altres tres vespert...


El nou pont sobre el Camí de la Clariana ja està preparat per a resistir una nova DANA.

Aquestes actuacions estan valorades en més d'1 milió d'euros.

El Director General d’Agricultura, Roger Llanes, i l’Alcalde d’Ontinyent , Jorge Rodríguez, han visitat, junt a altres regidors de la corporació municipal, les obres ja finalitzades del nou pont sobre el Camí de la Clariana.

L’Ajuntament d’Ontinyent ha posat així la solució definit...


Primer ingrés per coronavirus a l' Hospital de Gandia després de quasi dos mesos sense contagis.

Les autoritats locals i sanitàries demanen que es segueixin complint les mesures de seguretat.

Es tracta d'un veí de Gandia però des de l'hospital matisen que no es pot parlar d'un brot. La situació està controlada ja que s'ha detectat aviat. Es troba ingressat a planta després d'haver-li realitzat a l'hospital les proves i donar positiu en Covid-19. Hi ha un altre cas, també d'u...Noticies 11 a 15 de 6519

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.