TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

L'estudi del grup de treball Data Science for COVID-19 mostra un seguiment massiu de les mesures de protecció contra el virus.

L'enquesta compta ja amb més de 240.000 respostes.

La catorzena onada de l’estudi realitzat pel grup de ciències de dades de la Generalitat Valenciana per a la COVID-19, “Data Science”, ha conclòs amb un seguiment massiu per part de la població de les mesures de protecció per a combatre la incidència del coronavirus.

L’enquesta, que comp...


L'escola d'estiu municipal de Xàtiva presenta una ocupació d'entre el 60 i el 85 per cent.

El seguiment d'un estricte control de mesures de seguretat i prevenció caracteritza el dia a dia de l'escola d'estiu.

L’índex d’ocupació de l’escola d’estiu de Xàtiva oscil·la entre el 85% aproximadament que registren els col·legis públics i el 60% d’ocupació que presenta el poliesportiu Les Pereres. Recordem que aquesta edició es celebra de manera unificada com a conseqüènc...


Otos enceta hui la recollida de residus orgànics porta a porta per tractar-los a l'illa de compostatge construïda al camí de l'Alfogàs.

Els veïns participants han rebut un poal marró i bosses biodegradables, per dipositar- hi la matèria orgànica.

Hui dilluns Otos ha encetat el servei de recollida porta a porta dels residus orgànics domiciliaris per a fer-ne compost. L’Ajuntament en coordinació amb el COR, el Consorci de residus, han dut a terme aquesta iniciativa on es veïns participants han rebut un poal marró i bosses biodegradables, per dipositar ací la ma...


L'Ajuntament de l'Olleria llança hui el Bono Reactivem l'Olleria per a incentivar el consum local.

Esta campanya estarà vigent fins el proper 15 de novembre,

L’Ajuntament de l’Olleria ha posat en marxa, des de hui mateix, la campanya “Bono Reactivem l’Olleria” amb l’objectiu d’incentivar el consum als comerços i establiments locals després de que molts comerciants i hostalers hagueren de baixar la persiana com a conseqüència de la crisi econ&o...


L'Ajuntament d'Ondara impulsa una campanya per a potenciar el comerç i els serveis locals sota el lema Activa el mode Ondara.

La campanya està integrada en l'àrea Economia Circular de Reactivació Local.

Sota el lema “Activa el mode Ondara” l’Ajuntament d’Ondara ha impulsat una campanya de potenciació del comerç i servei local que té com a vertaders protagonistes als propis comerciants: dones i homes que atenen els seus negocis amb un tracte personal, proper, amable i professional.

La campanya est&agr...Noticies 11 a 15 de 7567

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.