TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Nou camp de futbol de gespa artificial

Després d´anys de reivindicacions per part de l´Ajuntament

Atzeneta d’Albaida, després d’anys d’espera i lluita, ha estrenat la gespa artificial del seu camp de futbol, unes instal·lacions que no han costat ni un euro a l’Ajuntament, perquè les obres s’han pagat per part de la Diputació de València a través de diversos convenis i plans d&rsqu...


Estalvien 781.000 en llum als últims quatre anys

Gràcies a la racionalització de l´energia

L’Ajuntament d’Ontinyent ha estalviat 781.000 euros als últims quatre anys gràcies a la racionalització de l’energia i a la posada en funcionament de mecanismes de baix consum en l’enllumenat públic i als centres municipals.

El primer que varen fer és posar un marxa un estudi sobre la qu...


Dilluns i dimarts, fira de l´estudiant

Participa una dotzena de centres educatius i de formació de la ciutat

La Placeta Latonda d’Ontinyent, situada front a l’edifici CREC i la Societat de Festers, acollirà el proper dilluns 30 i dimarts 31 de març la I Fira de l’Estudiant a la qual una dotzena de centres educatius i de formació locals presentaran tota la seua oferta. La fira inclourà a més a més una s&...


Arriben els primers rebuts del fem

L´Ajuntament haurà de tornar els diners que ja han pagat els veïns

El Consorci de Residus ha començat a cobrar els rebuts del fem als ontinyentins corresponents als mesos d’agost a desembre de l’any passat, de manera que hauran de pagar per un servei que ja abonaren a l’Ajuntament i que este haurà de tornar-los, ja que no és competència del consistori cobrar el fem, sin&oacut...


Els pirates arriben al poble

La mostra pot visitar-se fins el 20 d´abril

La sala d’exposicions Casa Ribelles de Benigànim acull una exposició sobre pirates on s’esbrina la realitat i la llegenda dels bandolers de la mar.

Espases, trabucs, relats, tresors i maquetes de vaixells pirates ens endinsen en un món d’aventures que, de segur, ens alimenta la imaginació.

...Noticies 3811 a 3811 de 3811

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.