TELENOTÍCIES COMARCAL TELEVISIÓ

Últimes notícies

Ajudes per a material escolar

La Llosa, Xàtiva i L´Olleria ajuden als més necessitats

Els ajuntaments de La Llosa de Ranes i Xàtiva han fet entrega d’ajudes per a llibres i material escolar per valor de més de 13.300 euros, que han beneficiat a un total de 286 escolars.

La Llosa de Ranes ha repartit 226 xecs per valor de 40 euros que poden bescanviar-se per llibres i material escolar, sent la quarta vegada que...


En l´equador del muntatge

12 homes s´encarreguen de muntar la foguera més gran del món

La foguera més gran del món, la que es planta en Canals per a celebrar les festes de Sant Antoni, arriba a l’equador del seu muntatge amb el treball d’una quadrilla de 12 homes, amb més o menys experiència que s’encarreguen de fer-la realitat.

Enguany Toni Sanchis encapçala la quadrilla i, amb...


El 70% dels nostres municipis perd població

L´Olleria, Ontinyent i L´ALcúdia creixen

La crisi afecta al mercat laboral, al número d’habitants i també al de naixements. Si no hi ha feina, s’emigra i, els que es queden, opten per esperar a tindre fills quan s’ho puguen permetre i la situació econòmica millore. Eixa és la conclusió a la que podem arribar a la vista de les xifres que...


Visita del conseller d´Hisenda a Caixa Ontinyent

Pren els seus suggeriments per a la Llei de Caixes

El conseller d’Hisenda ha visitat este matí Caixa Ontinyent per a entrevistar-se amb els seus directius de cara a perfilar la Llei de Caixes que pretenen aprovar Les Corts Valencianes, una llei que pretén adaptar-se a la legislació estatal modificant alguns paràmetres i regulant l’obra social.

En estos mom...


L´Ajuntament resol el 72 per cent de les denuncies dels veïns

La Línea Verda ha gestionat més de 600 incidències

El 72 per cent de les incidències denunciades pels veïns de Xàtiva a través de la Línia Verda estan solucionades. Així es després de les dades ofertes per l’Ajuntament i que corresponen als primers mesos d’ús d’esta iniciativa que permet denunciar desperfectes a través d’...Noticies 4356 a 4356 de 4356

Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.