TROBAR NOTÍCIA COMARCAL TELEVISIÓ

 

El MuVIM s'obri a la moda amb "València, seda i foc" de Francis Montesinos.

50 anys de moda

És “el xiquet de Carmen”. Una icona de l’alta costura espanyola. Parlar de moda a València és parlar de Francis Montesinos. Entre punt i repunt, va nàixer al Carrers Cavallers, envoltat de costureres, brodadores, pantaloners i modistes, i va créixer jugant amb botons i feltres. La moda ja era aleshores ...


La Lira Fontiguerense de la Font de la Figuera és la protagonista del documental "València és música"

València és música

Ens hem de remuntar al 1869 per a datar l’existència de la que podria ser la primera banda de música a la Font de la Figuera. Els documents que es conserven situen l’actuació a Alcoi, coincidint amb les festes de Moros i Cristians d’esta localitat.

Haurien de passar 47 anys per a que el 1916, l’alesho...


Xàtiva destina 60.000 euros en ajudes per a associacions comercials

Duplica el pressupost

L’Ajuntament de Xàtiva ha fet publica la convocatòria de les ajudes destinades a les associacions d’empresaris i de comerciants de la ciutat.

La principal novetat es que el pressupost destinat a cobrir les ajudes, passa dels 30.000€ de l’any passat als 60.000 d’enguany.

L’increment de la...


Ontinyent obri el termini per sol·licitar ajudes per bonificar l'IBI fins al 90% a les famílies amb rendes baixes

Bonificació IBI

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per sol·licitar ajudes per bonificar l’Impost de Béns Immobles (IBI) a la vivenda habitual fins a un 90% als nuclis familiars que tinguen rendes baixes. Es dóna així continuïtat a aquesta línia d’ajudes que respon a la voluntat del Govern d’O...


Gandia consciencia la ciutadania en la lluita contra la violència de gènere.

#NoEstàsSola

L’Ajuntament de Gandia, des de l’Àrea d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives segueix implicant-se en la conscienciació ciutadana i la lluita contra la violència de gènere.

Als supermercats i farmàcies, s’han sumat, durant el període estival, el sector del taxi i de ...Seccions

Programes

Servicis

CONFIA EN NOSALTRES!

T’OFERIM UN MÓN DE POSSIBILITATS EN COMUNICACIÓ I PUBLICITAT EFECTIVA PER A LA TEUA EMPRESA.
Els nostres mitjans produeixen gran quantitat d’audiovisuals, notícies, reportatges, programes, magazíns, diverses seccions, espots, documentals, etc. Demana la teua còpia!
Tu eres el protagonista, la nostra audiència, i volem que formes part del grup! El nostre eslògan, "Junts tenim molt que vore!" i volem que així siga.