Arranca en Xàtiva la X Fira d’Automoció d’Adexa amb 400 vehicles desplegats a l’Albereda i Avinguda Selgas

Reprodueix vídeo

Arranca en Xàtiva la X Fira d’Automoció d’Adexa amb 400 vehicles

Xàtiva ha donat aquest matí el tret d’eixida a la X Fira d’Automoció “Adexauto” organitzada per Adexa que fins al diumenge 18 de juny desplega 400 vehicles per tota l’Albereda Jaume I i Avinguda Selgas. La cita compta amb més d’una trentena de marques i una vintena de concessionars que ofereixent vehicles nous, de quilòmetre 0, seminous i d’ocasió. Aquesta és una edició especial perquè recupera la seua data original i perquè compta amb el nombre més gran de participants des de fa anys. A més els descomptes preparats són molt agressius el que, de segur, seduiran als compradors i incentivarà les vendes.

Una fira, per tant, que reuneix tots els requisits perquè siga un èxit.

En Xàtiva Car Show ja s’ha fet un nom en la compra-venda de vehicles d’ocasió. En aquesta fira compta amb més d’una trentena de vehicles multimarca i de totes les games, ah! I l’entrega és immediata.

I tot amb increïbles descomptes i per a fer més atractiva la visita al seu estand i de forma totalment gratuïta es pot participar en el sorteig d’aquest cotxe.

I tots aquests vehicles es revisen al seu taller Servi-Rapid Xàtiva.

Car Show el trobem al polígon la Vila, darrere de Decathlon on compta amb unes amples instal·lacions, 2000 m de campa.

Car Show al camí Fàbrica de Paper número 24. Setauto Xàtiva és el concessionari oficial en la ciutat de SsangYong i Mitshubishi i servei oficial de motocicletes Voge i totes aquestes marques es troben representades en la fira inclús amb les últimes novetats.

 I malgrat comptar amb suculoses ofertes, Setauto no obliga a finançar amb ells la compra.

 En Xàtiva Setauto també compta amb servei de taller. El trobaràs al polígon C, carrer Braçal del Roncador número 5. Telèfon 96 228 18 63.

I per poder elegir el nostre model favorit en Hyundai, tota la seua gama està ací representada amb Marcos Automoción.

 I tot amb descomptes molt atractius i com no Hyundai compta amb els models líders en tecnologia i innovació amb la gama híbrida i elèctrica més completa.

 I com primícia la propera setmana a les seues instal·lacions xativines en carretera Llosa de Ranes s/n es comptarà amb el nou Hyundai Kona.

Marcos Automoció a més d’en Xàtiva compta amb concessionaris per tot el territori valencià.

 I aquest és només un tast de tot el que es pot trobar en aquesta X Fira d’Automoció de Xàtiva que animem a visitar perquè posa a disposició del públic totes les facilitats per a l’adquisició d’un nou cotxe.

Arranca en Xàtiva la X Fira d’Automoció d’Adexa amb 400 vehicles

Comarcal.TV

Arranca en Xàtiva la X Fira d’Automoció d’Adexa amb 400 vehicles

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés